Pandev: Svim silama želimo u polufinale

Napadač Intera uoči susreta s CSKA

Pandev: Svim silama želimo u polufinale

Edmir Škorić

Makedonac Goran Pandev vjeruje kako će Inter proći u polufinale Lige prvaka te da će u Mosvki iskoristiti sve prilike koje su propustili prije sedam dana u Milanu.

"Ne znam hoćemo li igrati s tri napadača ili s nekom drugom formacijom. Ono što znam je da želimo svim silama doći do polufinala. Braniči CSKA su jako dobri i fizički jaki, ali se nadam da ćemo iskoristiti sve šanse koje smo propustili u Milanu", kazao je Pandev za službenu stranicu Intera.

Pandev nije igrao za Lazio u prvom dijelu sezone, da bi, nakon što je raskinuo ugovor s nebesko-plavima, potpisao za Inter.

"Moram priznati da nikada nisam milio kako ću biti ovdje. Mjeseci koje sam proveo u Lazio nisu bili lijepi, ali beskorisno je sada govoriti o tome. Svi znamo što se dogodilo. Tada sam prešao ovdje u Inter i jako sam sretan zbog toga. Znao sam da je Inter veliki klub i jako smo ujedinjeni. Borimo se na tri fronta i presretan sam što sam ovdje", dodaje makedonski reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.