Pandža ostaje u Doboju kod Kaknja

Napadač odlučio

Pandža ostaje u Doboju kod Kaknja

Napadač Dalibor Pandža i naredne sezone će braniti boje ekipe Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Pandža se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine vratio početkom ove godine nakon što se razišao sa italijanskom ekipom Santarcangelo te je odlučio da potpiše ugovor sa Mladosti.

U drugom dijelu prošle sezone upisao je dva pogotka i isto toliko asistencija. Početkom prelaznog roka u planu je imao inostrani angažman, ali obzirom da nije došlo do dogovora, odlučio je ostati u Mladosti.

"Imao sam namjeru ići u inostranstvo, ali ponude mi nisu odgovarale i odlučio sam da ostanem ovdje i u narednoj sezoni. Trenutno sam skoncentrisan samo na Mladost i cilj mi je odigrati što bolje prvi dio naredne sezone", rekao je Pandža u razgovoru za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Pandža je u Bosni i Hercegovini još igrao za Sarajevo, Zvijezdu iz Gradačca i Olimpik.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi