Pandža: Selektor ima jasan stav o tome koga će voditi na SP

"Moram da igram redovno"

Pandža: Selektor ima jasan stav o tome koga će voditi na SP

Edmir Škorić

Boris Pandža nada se da će petog maja njegovo ime osvanuti na popisu igrača koje na Svjetsko prvenstvo u Brazil vodi selektor bh. reprezentacije Safet Sušić.

Pandža (28) je već iskusan stoper, ubilježio je 21 nastup u dresu bh. reprezentacije za koju je debitovao prije sedam godina, no u novije vrijeme zbog povreda i promjena klubova nije dio Zmajeva. 

Nada se, ipak, da će selektoru biti potreban za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Saznat će to početkom maja...

"Naš selektor petog maja objavljuje spisak igrača za SP. Shvatam da moram igrati u Gorniku ako želim biti tamo. Selektor ima jasan stav, na Mundijal idu igrači koji igraju u svojim timovima", rekao je Pandža, dodavši:

"Naredne dvije ligaške utakmice će biti jako važne za mene. Učinit ću sve da pokažem najbolje od sebe. Nadam se da će Gornik ostvariti dvije pobjede u tim mečevima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.