Panenkom je toliko ponizio golmana da mu se izvinjavao

"Malo sam pretjerao"

Panenkom je toliko ponizio golmana da mu se izvinjavao

E. Škorić

U susretu polufinala play-offa za prvaka Indije između Bengalurua i Pune Cityja pala su četiri gola, ali i viđena je jedna nesvakidašnja scena.

Bengaluru je slavio s 3:1 protiv Pune Cityja, a kako u prvom meču nije bilo golova, domaći tim se s ukupnih 3:1 plasirao u finale.

Junak je Chhetri, koji je zabio hat-trick za tim Bengalurua, ali postao je hit na internetu zbog panenke koju je izveo u 65. minuti.

Kada je već ponizio gostujućeg golmana Kaitha, bilo mu je žao i odmah se otišao ispričati zbog "bezobrazluka". Penal sam po sebi je majstorija, ali da se poslije toga izvinjava golmanu, e na to se stvarno nismo navikli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi