Panić: Prvenstvo je dugo, ne smijemo se opuštati

Mladi prvotimac Sloge

Panić: Prvenstvo je dugo, ne smijemo se opuštati

Samir Mlaćo

Sloga iz Gornjeg Crnjelova jučer je ponovo obradovala svoje navijače. Ovaj tim je savladao Drinu sa 3:1 u okviru 5. kola Prve lige RS, te se potpuno zasluženo nalazi na liderskoj poziciji. 

Strijelci za Slogu bili su dva puta Ristić, te jednom kapiten Komarčević, a sjajnu partiju pružio je i mladi Stanislav Panić.

"Prije svega, želim da kažem da mi je čast biti član ovakvog kluba. O tome koliko sam sretan što sam u takvoj konkurenciji standardan u prvoj postavi, ne trebam ni govoriti. Zadovoljni smo jučerašnjom pobjedom, kao i kompletnim učinkom u prvih pet kola. Smatramo da je pred nama dug put, prvenstvo je dugo i ne smijemo se opuštati ni trenutka, jer objektivno ništa još nismo ni napravili. Slijedi nam serija teških utakmica, ali vjerujem da ćemo kao i do sada, korak po korak, nastaviti da idemo prema svom cilju, a to je - Premijer liga" , rekao je izuzetno talentovani lijevi bek Sloge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti