Panika u Madridu: Real na meti hakerskih napada
Foto: Screenshot

Objavljeno je ono "nemoguće"

Panika u Madridu: Real na meti hakerskih napada

Endin Čaušević

Prije nekoliko dana nepoznati hakeri su "provalili" Barcelonin Twitter profil, a danas je na udaru bio Real Madrid.

Hakeri su početkom ove sedmice na meti imali Barcelonu, te su uspjeli da "upadnu" na zvanični Twitter profil ovog kluba. Tada su objavili da je Angel Di Maria novi igrač Barce što je šokiralo pristalice ovog kluba. Ipak, nakon nekoliko sati potvrđeno je da je riječ o hakerskom napadu.

Na meti nepoznatih hakera danas se našao i Real Madrid. Hakerskim napadom oni su uspjeli da uđu na Realov zvanični Twitter profil i objave ono "nemoguće", a to je da je Lionel Messi novi igrač kraljevskog kluba. Ipak, brzo se saznalo da je riječ o još jednom hakerskom napadu, te su navijači oba kluba mogli odahnuti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi