Paninijevi albumi od ponedjeljka na bh. kioscima

Ljubitelji samoljepljivih sličica dolaze na svoje

Paninijevi albumi od ponedjeljka na bh. kioscima

Poznati Paninijev album za Svjetsko prvenstvo u Brazilu na naše tržište stiže u ponedjeljak. 

Cijena albuma iznosi 2,5 KM, dok pakovanje sa pet sličica fudbalera iznosi 1 KM. U ponedjeljak će se album moći kupiti u većim gradovima i malo boljim prodajnim mjestima, dok će se od utorka moći naći na više od 5 hiljada prodajnih mjesta širom zemlje.

Iz kompanije Inter-press iz Širokog Brijega, koja je zadužena za distribuciju albuma i sličica, istakli su da će biit podijeljeno čak 100.000 besplatnih albuma. 

U srijedu će čitaoci Nezavisnih novina, Večernjeg lista, Olsobođenja o Glasa Srpske moći uz kupovinu novina dobiti besplatan primjer Paninijevog albuma. 

Uz besplatan primjerak albuma doće i šest besplatnih sličica, te dodatak za sve one koji ne budu nalijepili sve sličice da mogu naknadno naručiti one koje im nedostaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.