Pankratjevas: Najbolje od nas ćete tek vidjeti

Selektor Litvanije nakon trijumfa nad Latvijom

Pankratjevas: Najbolje od nas ćete tek vidjeti

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Litvanije jučer je sa 2:0 savladala Latviju, a trener našeg narednog protivnika Igor Pankratjevas zadovoljan je igrom svojih izabranika, no uvjeren je da mogu još mnogo bolje.

Igor Pankratjevas blistao je od sreće nakon jučerašnje pobjede nad Latvijom.

"Prije svega želim se zahvaliti našim navijačima na podršci. Utakmica je bila zahtjevna, imali smo poteškoća jer po prvi put igramo u ovom sastavu", istakao je litvanski selektor, a na pitanje novinara šta očekuje od duela sa BiH je istakao:

"Borit ćemo se za pozitivan ishod. Najbolje od nas još niste vidjeli, a nadamo se da ćemo već u utorak biti mnogo bolji."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti