Pantelić na meti Rome i Juventusa

Reprezentativac Srbije napušta Berlin

Pantelić na meti Rome i Juventusa

Fudbaler Herthe Marko Pantelić (30) provodi četvrtu sezonu u Berlinu, a ugovor mu završava na kraju aktuelne sezone...

Premda se u posljednje vrijeme Pantelić izražavao i o ostanku i o odlasku, njegov agent Vlado Borosan je ovog vikenda glasno najavio da ima u ruci dvije ponude dva ugledna italijanska kluba – Rome i Juventusa.

- U italijanskim medijima sam pročitao da se Pantelić uspoređuje sa Diegom Militom. S obzirom da Milito oduševljava ove sezone igrama u Genoi, shodno tome se digla i popularnost Pantelića. Neću govoriti decidirano, ali mislim da će Pantelić biti stavljen na transfer listu u januaru siječnja i da će već tada promijeniti sredinu - rekao je Borosan.

Reprezentativac Srbije je tokom 102 utakmice u Herthi postigao 42 gola i često ga se u Herthi nije cijenilo koliko je trebalo, pa ne bi bilo čudno da klub odluči da ga proda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.