Pantelić potpisuje za Levante?

Pantelić potpisuje za Levante?

Midhat Šljivak

Srpski fudbaler Marko Pantelić mogao bi u zimskom prelaznom roku napustiti grčki Olympiacos, te se pridružiti španskom Levanteu.

Ove sezone 33-godišnji Pantelić igra odlično u grčkoj Superligi što je privuklo mnoge klubove iz jačih liga, pa je tako trenutno četvrtoplasirani tim Primere odlučio poslati ponudu na adresu Olympiacosa.

Ukoliko bi došlo do dogovora između klubova Panteliću bi to bio drugi boravak u Španiji jer je u sezoni 1998/1999 nosio dres elte iz Viga.

Pored Celte i Olympiacosa Pantelić je u karijeri nosio dres mnogobrojnih ekipa širom Starog kontinenta. Igrao je za timove poput Ajaxa, Herte, te Crvene Zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.