Panucci odbio Hull
Ostaje mu se u Italiji: Cristian Panucci

Panucci odbio Hull

Pregovori između engleskog premijerligaša Hulla i odbrambenog igrača Rome Christian Panucci su propali, bez mogućnosti nastavka.

Navodno je nekadašnji reprezentativac Italije odbio svaku mogućnost povratka u englesku Premier ligu, te nije bio voljan ni saslušati ponudu Hulla.

Ambiciozni trener Hull Citya Phil Brown želio je u svojim redovima naredne sezone imati iskusnog italijanskog odbrambenog igrača.

Brown je bio spreman ponuditi Panucciju 12-mjesečni ugovor, ali je ovaj fudbaler Rome izrazio želju za ostankom u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.