PAOK pobjedom otvorio doigravanje

Savladan Panathinaikos

PAOK pobjedom otvorio doigravanje

Odigrana je prva utakmica doigravanja za Ligu prvaka i Evropsku ligu. PAOK našeg Zlatana Muslimovića savladao je Panathinaikos sa 2:1.

Prvo poluvrijeme završeno je bez golova. Čekalo se nešto duže na gol i u drugom dijelu. Stefanos Athanasiadis, 22-godišnji napadač, doveo je PAOK u vodstvo u 57. minuti.

Ioakim Havos u igru uvodi Nabila El Zhara umjesto Dimitriosa Salpigidisa, a Marokanac mu se odužuje pogotkom u 75. minuti.

Četiri minute poslije Djibril Cisse smanjio je na 2:1, no Panathinaikos nije imao snage da napravi prekoret do kraja susrta.

Zlatan Muslimović, naš reprezentativac, u igru je ušao u 83. minuti kada je zamijenio Stefanosa Athanasiadisa, strijelca prvog gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.