PAOK samo do boda protiv Kerkyre

11. kolo grčke Superlige

PAOK samo do boda protiv Kerkyre

Odigrane su dvije utakmice 11. kola grčke Superlige. Favorizirani PAOK nije uspio doći do pobjede na svom terenu protiv Kerkyre, a krajnji rezultat je bio 0:0. 

PAOK je na Toumbas stadionu dočekao ekipu Kerkyre, remiziravši bez pogodaka. Domaći su tako propustili doći do druge uzastopne pobjede u ligi. 

Drugi susret su odigrale ekipe Ergotelisa i Giannine, a domaći su bili uspješniji rezultatom 2:1. Michalis Fragoulakis je doveo Ergotelis u vodstvo u 15. minuti susreta. Minimalnom prednošću domaće ekipe, otišlo se na poluvrijeme.

Katsikokeris je u 63. minuti udvostručio prednost svoje ekipe, da bi u 79. minuti Bakayoko, sa bijele tačke, donio konačnih 2:1. Ergotelis je ovom pobjedom prekinuo jednu mini seriju loših rezultata.

Grčka Superliga, 11. kolo (subota):
Ergotelis - Giannina 2:1 (Fragoulakis 15, Katsikokeris 63 / Bakayoko pen. 79)
PAOK - Kerkyra 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.