PAOK slavio nad OFI Cretom

Grčka Superliga, 21. kolo

PAOK slavio nad OFI Cretom

Nogometaši PAOK-a uspjeli su na gostovanju savladati ekipu OFI Crete, a susret se igrao u okviru 21. kola grčke Superlige.

Thódoros Vardinoyánnis stadion ugostio je ove dvije ekipe, a gosti su na kraju trijumfovali sa sigurnih 0:2. Dvostruki strijelac za ekipu iz Soluna bio je Apostolis Giannou, a oba pogotka viđena su u prvom dijelu susreta.

Grčkom napadaču su to bili prvi golovi u dresu PAOK-a, koji je pojačao u januarskom prelaznom roku. PAOK je ovom pobjedom skočio na treće mjesto ligaške tabele, dok će OFI ostati na petoj poziciji sa 32 osvojena boda iz 21. odigranog susreta.

Grčka Superliga, 21. kolo:
OFI - PAOK 0:2 (Giannou 24, 38)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije