Papac se oporavio i spreman za Old Firm

Papac se oporavio i spreman za Old Firm

Glasgow Rangersi su itekako ohrabreni informacijom da će nekadašnji reprezentativac BiH Saša papac ipak biti u kombinacijama za veliki subotnji derbi sa Celticom.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine propustio je susret svog Rangersa sa Clydesdaleom u nedjelju (pobjeda Glasgowa 2:0) zbog povrede koljena, ali je doktorski tim jednog od najslavnijih britanskih klubova potvrdio da će Papac zauzeti svoje mjesto uz lijevu aut liniju u velikom Old Firm derbiju koji u subotu igraju Celtic i Rangers.

- Saša će biti spreman i ta nas informacija raduje jer se radi o veoma bitnom igraču u našoj koncepciji igre. Međutim i dalje vuče povredu koljena zbog koje ga nisam koristio u sastavu u prošlom kolu. U svakom slučaju, Papac će biti u kombinaciji za sastav u Old Firmu, nadam se od prve minute, kazao je menadžer Rangersa Walter Smith za zvaničnu stranicu kluba iz Glasgowa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.