Pape, Džeko i čelnici NFS BiH na mezaru Mustafe Hukića

Pape, Džeko i čelnici NFS BiH na mezaru Mustafe Hukića

Predstavnici Nogometnog saveza BiH, selektor Safet Sušić i članovi stručnog štaba sa svojim domaćinima iz FK Sloboda posjetili su danas u Tuzli mezar legendarnog Mustafe Hukića, nekadašnjeg člana stručnog štaba A reprezentacije BiH.

Jedna od najvećih legendi grada Tuzle nakon uspješne igračke karijere posvetila se trenerskom pozivu. Od prvog dana bio je član stručnog štaba A reprezentacije BiH koju je u to vrijeme predvodio Fuad Muzurović.

Prije petnaest godina, Mustafa Hukić je nažalost tragično izgubio život.

Rahmetli Hukić za Slobodu je odigrao 290 utakmica, a nastupao je još i za Osijek, San Jose i tursku Sakariju, a upisao je i pet nastupa za selekciju bivše Jugoslavije. U čast jedne od svojih najvećih legendi, FK Sloboda organuzuje memorijalni tunir “Mustafa Hukić”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.