Pardew: Bojim se za svoju porodicu

Navijači nezadovoljni radom menadžera

Pardew: Bojim se za svoju porodicu

Menadžer Newcastle Uniteda, Alan Pardew, priznao je da je zabrinut za svoju porodicu, nakon što je poraslo nezadovoljstvo navijača ekipe sa St. James Parka. 

Svrake su u ponedjeljak poražene od Stoke Cityja rezultatom 1:0, a Newcastle se nalazi na dnu Premiershipa sa tri osvojena boda. Nakon šest odigranih kola ekipa koju vodi Alan Pardew i dalje ne zna za pobjedu. 

Pardew je od početka kalendarske 2014. godine uspio osvojiti svega 19 bodova. Navijači traže odlazak Pardewa, ali vlasnik kluba Mike Ashley podržava engleskog stručnjaka. 

"Brinu me malo moja porodica i prijatelji. Sve je malo izašlo iz okvira fudbala. To nije lijepo. Međutim to me samo čini odlučnijim. Imao sam nekoliko razgovora sa navijačima i oni su rekli šta misle, to je dio našeg posla. Bilo je i onih koji me podržavaju i to me raduje," riječi su Pardewa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.