Pardew: Jonas će imati emotivan povratak

Menadžer Newcastlea o Argentincu

Pardew: Jonas će imati emotivan povratak

Menadžer Newcastle Uniteda Alan Pardew uskoro će na raspolaganju imati Jonasa Gutierreza, koji se vraća na teren nakon što je pobijedio tešku bolest.

Fudbaler, koji je prošle godine obolio od raka, zaigrat će za Svrake za dvije do tri sedmice, a sve to potvrdio je i trener ovog kluba.

"Presretni smo zbog njegovog ozdravljenja i povratka. Za otprilike dvije sedmice moći ćemo računati na njega i predviđam vrlo emotivan povratak", rekao je Pardew i dodao:

"Nije dugo igrao i, nakon svega što je prošao, pravo je čudo kako se dobro snašao. Izgleda odlično ali mu još uvijek treba malo vremena za potpuni povratak fudbalu".

Gutierrez za Newcastle nije zaigrao dvanaest mjeseci, a u ovaj klub je došao 2008. godine iz Mallorce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti