Pardew: Podsjetili smo na igru iz prošle sezone

Menadžer Newcastlea prezadovoljan igrom

Pardew: Podsjetili smo na igru iz prošle sezone

A. Haznadarević

Newcastle je na svom St. James Parku pregazio francuski Bordeaux, a trener Alan Pardew nije krio oduševljenje ostvarenom pobjedom.

"Ono zbog čega sam posebno zadovoljan je energija koju smo ponovo imali. Podsjetili smo na na našu igru iz prošle sezone, nivo realizacije je bio fantastičan, i to je sve dobar znak", istakao je Rodgers, te dodao:

"Mislim da smo na kraju zaslužili pobijediti velikom razlikom. Naša igra pasova u drugom dijelu igre im je onemogućila da se vrate i igru, i to je ono na čemu smo radili", zaključio je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.