Pardew: Teško je prihvatiti ovaj poraz

Menadžer Svraka nakon eliminacije iz FA kupa

Pardew: Teško je prihvatiti ovaj poraz

Menadžer Newcastlea, Alan Pardew, priznao je kako teško podnosi eliminaciju svoje ekipe iz daljnjeg toka takmičenja u FA kupu.

Danas su Svrake minimalno poražene na gostovanju kod drugoligaša Brightona, te neće imati priliku da se bore za trofej FA kupa. 

"Došli smo ovdje bez Tiotea, Coloccinija, Papissa Cissea i Dembe Ba, ali opet smo morali pobijediti u jednoj ovakvoj utakmici. Da smo danas pobijedili i plasirali se u narednu rundu sve bi bilo lakše, jer bi tada imali na raspolaganju sve ove igrače. Bila je ovo utakmica u kojoj smo morali trijumfovati, ali nažalost nismo i to je zaista teško prihvatiti", rekao je Pardew. 

Newcastle će sljedeću utakmicu u Premiershipu igrati već u srijedu, kada će gostovati na Ewood parku ekipi Blackburna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.