Paris Hilton demantovala vezu sa Ronaldom
Paris Hilton

Starleti muka od svega

Paris Hilton demantovala vezu sa Ronaldom

Paris Hilton ljutito je demantovala navode da se nalazi u ljubavnoj vezi sa najskupljim fudbalerom svijeta Cristianom Ronaldom.

Nakon što je prebogata nasljednica raskinula vezu sa Dougom Reinhardtom, viđena je u Los Angelesu sa Portugalcem Cristianom Ronaldom, s kojim je potom i provela noć, proslavljajući njegov potpis za madridski Real.

“Zaista mi je muka od novinara koji izmišljaju stvari i koji izmišljaju moje izjave. Nikada nisam rekla ni jednu riječ od mnogih mojih izmišljenih intervjua. Pokušavam se koncentrisati na svoj život i ne želim više obraćati pažnju na glasine poput one da sam u vezi sa Ronaldom”, objavila je Paris na svom profilu na twitter.com.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.