Parisi: Rocchi će ostati u Laziju

Menadžer napadača nebesko-plavih

Parisi: Rocchi će ostati u Laziju

Edmir Škorić

Prateći sve špekulacije o mogućem prelasku Lazijevog napadača Tommaso Rocchija u neki drugi klub, njegov menadžer Fabio Parisi kazao je kako će igrač ostati u Rimu.

Tommaso Rocchi bo je blizu prelaska u Zenit St. Petersburg, no taj transfer je propao. Potom, mediji su pisali kako ga Gianfranco Zola želi u West Hamu, ali ni tu se ništa konkretno nije dogodilo.

Na kraju, Rocchijev menadćer Fabio Parisi tvrdi da njegov klijent neće mijenjati adresu, bar ne do ljeta.

"Trenutno nema ništa novo. Rocchi ne želi ni u West Ham, ali ni u Palermo. Vjerujem da će, ukoliko se ne dogodi nešto dramatično, on ostati u Laziju", istakao je Parisi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije