Parker ostaje u West Hamu

Parker ostaje u West Hamu

Član West Ham Uniteda Scott Parker potpisao je novi ugovor sa "čekićarima" i time produžio vjernost ovom klubu do ljeta 2013. godine.

"Veoma sam sretan i uzbuđen, pogotovo nakon silnih špekulacija tokom prelaznog roka, što sam potpisao dugoročniji ugovor. Želim se u potpunosti posvetiti klubu i načinu na koji naš menadžer vodi ekipu. Mnogo se pisalo o tome kako je ekipa u krizi i kako će doći do rasprodaje igrača. Moj potpis pokazuje kako je West Ham sposoban sačuvati svoje igrače i onda kada ih žele mnogo veći klubovi i to je velika stvar za nas.", rekao je Parker.

Parker je prije West Hama nastupao za Charlton Athletic, Chealsea i Newcastle. Vrlo pohvalno se izrazio i o svom menadžeru Gianfrancu Zoli. Priliku je iskoristio i sam Zola te je izrazio svoje zadovoljstvo produženjem saradnje sa Parkerom i zahvalio se upravi kluba i navijačima na strpljenju zbog nešto lošijih izdanja West Hama u posljednje vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.