Parker se oporavio, ali upitan za Wigan

West Ham

Parker se oporavio, ali upitan za Wigan

Edmir Škorić

Scott Parker, 30-godišnjak kojeg su engleski novinari proglasili najboljim igračem u Engleskoj ove sezone, oporavio se, ili je barem na dobrom putu, od povrede Ahilove tetive.

Parker je propustio posljednje četiri utakmice West Hama u Premiershipu. Iako klubu sa Istoka Londona treba čudo da zadrži status premierligaša, povratak Parkera svakako će biti veliki poticaj timu Avrama Granta.

Iskusnji veznjak počeo se vraćati treninzima još krajem prošle sedmice, a klub pomno prati njegov napredak. No, još uvijek nije poznato hoće li biti dovoljno spreman da zaigra na nedjeljnom gostovanju kod Wigana.

Osim Parkera, susret s Wiganom u 37. kolu propustit će i Mark Noble koji se povrijedio u utakmici s Chelseajem, pa je prošle sedmice podvrgnut operaciji. Grant će biti lišen i usluga Juniora Stanislasa čiji je oporavak u toku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.