Partizan bolji od BSK-a

Jelen Super liga, 21. kolo

Partizan bolji od BSK-a

Adnan Beganović

Beogradski Partizan pogotkom Jovanovića u sudijskoj nadoknadi vremena slavio je protiv BSK-a, u susretu 21. kola Jelen Super lige.

"Crno - beli" su mnogo bolje otvorili susret i već u 6. minuti pogotkom Clea, na asistenciju Lomića, došli su do prednosti. Rezultat se nije mijenjao do 71. minute, a onda Obrovac postiže pogodak za 1:1. I kada se očekivalo da sudija odsvira kraj, Jovanović donosi Partizanu velika tri boda i trenutno prvo mjesto na tabeli Jelen Super lige.

Četvrtoplasirani OFK Beoigrad nastavio je sa sjajnim igrama i rezultatima. Ovaj put Romantičari sa Karaburme odnijeli su tri boda iz Smederva. Pogodak vrijedan pobjede u duelu sa domaćim Sartidom za OFK Beograd postigao je Žeravica u 18. minuti susreta.

Napredak iz Kruševca u 21. kolu na svom terenu je dočekao Borac iz Čačka, te upisao sigurnu pobjedu (2:0). Oba pogotka za Napredak postigao je Vujović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.