Partizan poražen u Novom Sadu

JSL, 7. kolo

Partizan poražen u Novom Sadu

Edmir Škorić

Danas su na programu tri utakmice sedmog kola Jelen Superlige Srbije. No, dosad su okončane dvije, te je u objema slavio domaćin.

Fudbaleri Rada nastavili su sa dobrim igrama ove sezone u domaćem prvenstvu, te su danas na svom terenu savladali Inđiju rezultatom 2:0 i ostali u gornjem dijelu tabele. Pogotke za domaću momčad postigli su Dimitrijević (53) i Stanojević (72).

U drugoj utakmici, Vojvodina je u Novom Sadu iznenadila Partizan. 'Crveno-beli' su slavili golovima Đurvskog iz penala u 9., te Merebashvilija u 57. minuti.

Od 18 sati na programu je duel Crvene zvezde i Metalac.

JSL, 7. kolo:
Rad - Inđija 2:0 (Dimitrijević 53, Stanojević 72)
Vojvodina - Partizan 2:0 (Durovski 9 - penal, Merebashvili)
Crvena zvezda - Metalac GM (18.00)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.