Partizan prodaje Dijaru

Partizan prodaje Dijaru

Predsjednik FK Partizan Dragan Đurić rekao je da bi prodao Senegalca Lamina Dijaru u slučaju fantastične ponude.

"Crno-beli" su navodno iz Al Nassera nedavno dobili ponudu od tri miliona eura za Dijaru, ali ona nije uzeta u razmatranje samo zato što nije bila dovoljno dobra.

"Pustili bismo Dijaru u slučaju fantastične ponude, pa bismo onda kupili nekog novog Dijaru. Uostalom, nije ni Cristiano Ronaldo bio na prodaju pa je otišao u Real za sto miliona eura", rekao je Đurić.

"Crno-bele" ovog ljeta napuštaju Sikimić i Ćirković. Transfer Kneževića u Bragu je propao, a reprezentativni bek Ivan Obradović nalazi se na korak prelaska u Ajax. Pored lijevog, Partizan bi mogao da izgubi i desnog beka Ivana Stevanovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.