Partizan protiv "čuda" iz Sevojna

Finale Kupa Srbije

Partizan protiv "čuda" iz Sevojna

Edmir Škorić

Večeras od 20:15 sati u Humskoj će Partizan imati priliku da osvoji duplu krunu, obzirom da u finalu Lav kupa Srbije igraju sa drugoligašem Sevojnom, koji je iz takmičenja u polufinalu eliminisao beogradsku Crvenu zvezdu.

Ne treba napominjati ko je večeras favorit. Ipak, poslije izbacivanja Crvene Zvezde u polufinalu Kupa, Sevojno se sa jednom dozom straha spominje u glavnom gradu Srbije. Drugoligaš je u polufinalu Zvezdu pobijedio sa 2:1, te napravio historijski uspjeh kluba, a osim "crveno-belih", Sevojno je do finala izbacilo još tri ekipe iz Superlige Srbije.

Sevojno se nalazi na sredini tabele Prve lige, a redom je eliminisao Hajduk iz Kule, Borac iz Čačka i Napredak u četvrtfinalu, da bi na kraju pravo iznenađenje priredili beogradskoj Crvenoj zvezdi.

"Crno-beli" su bez puno muke do sada "srušili" Mladost Apatin, Jagodinu, Hajduk i na kraju Banat u Humskoj.


Milorad Mažić biti će glavni sudija ovog meča, koji počinje u 20:15 sati u Humskoj.

Finale Lav kupa Srbije:
FK Partizan - Sevojno  (20:15)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.