Partizan slavio u zaostaloj utakmici
Novo slavlje "crno-belih"

Jelen Superliga Srbije, 2. kolo

Partizan slavio u zaostaloj utakmici

Edmir Škorić

Partizan je, u zaostaloj utakmici 2. kola srbijanske Jelen Superlige, bez većih problema došao do novih bodova. "Crno-beli" su sa 2:0 u Humskoj savladali Hajduk Kulu.

Partizan se ovom pobjedom domogao prvog mjesta na tabeli, a debi u večerašnjoj pobjedi imali su golman Vladimir Stojković, potom Medo Kamara, te mladi Aleksandar Miljković.

Domaći su do vodstva stigli nakon pola sata igre. Brazilac Cleo je postigao fantastičan pogodak "makazicama". Cleo je danas dobio i državljanstvo Srbije, te se očekuje skori njegov debi u dresu Orlova.

Sve dileme oko pobjednika riješene su u 60. minutu, kada je Marko Šćepović sa desetak metara plasirao loptu u suprotni ugao Brača. Ujedno je to prvi gol Šćepovića u Superligi Srbije.

Jelen Superliga Srbije, 2. kolo:
Partizan - Hajduk Kula 2:0 (Cleo 30, Šćepović 62)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.