Partizan sprema "bombu": Stiže pojačanje iz Premier lige?

Mitrović ponovo u Humskoj?

Partizan sprema "bombu": Stiže pojačanje iz Premier lige?

Beogradskom Partizanu u posljednje vrijeme ide zaista odlično. "Crno-bijeli" su osigurali proljeće u Evropi, a sada pristižu vijesti da bi ove zime mogli dobiti veliko pojačanje.

Naime, srbijanske Novosti pišu da će čelnici Partizana pokušati sve kako bi na zimskom prelaznom roku doveli Aleksandra Mitrovića na posudbu, s obzirom da je ovaj napadač pao u drugi plan u Newcastleu.
Navodno su iz Partizana već kontaktirali Mitrovića, koji je izrazio želju da se vrati u klub za koji je nastupao u sezoni 2012/2013.
Povratak Mitrovića na JNA bi sigurno predstavljao veliko pojačanje za Partizan, koji se pobjedom nad ekipom Young Boyjsa u četvrtak plasirao u nokaut fazu Lige Evrope.
Inače, Mitrović je prošao fudbalsku školu Partizana, ali je seniorsku karijeru počeo u Teleoptiku. Iz ovog kluba je 2012. godine stigao u Partizan, da bi narednog ljeta prešao u Anderlecht. Nakon dvije godine u Belgiji odlazi u Newcastle, ipak nakon odličnog početka epizode na Otoku, dolaskom Rafe Beniteza na kormilo Svraka je izgubio minutažu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi