Partizan upisao novu pobjedu

Jelen Super liga Srbije

Partizan upisao novu pobjedu

Danas je odigrano šest utakmica Jelen Super lige Srbije. Partizan je današnjom pobjedom preuzeo lidersku poziciju na tabeli, ali Crvena zvezda svoju utakmicu igra sutra.

Partizan je na svom terenu bio bolji od Jagodine sa 3:0, ali do pobjede je stigao vrlo teško. Moreira je u 52. minuti načeo goste, a drugi pogodak su crno-bijeli postigli tek tri minute prije kraja kada je ivica Iliev matirao golmana Jagodine. Potvrdu Partizanove pobjede potpisao je Petrović sa bijele tačke u 90. minuti.

Javor je slavio sa 3:1 u gostima kod Metalca, a najzaslužniji za pobjedu Javora je Momčilović koji je u zadnjih pet minuta zabio dva pogotka. Domaću pobjedu je upisala Sloboda protiv BSK Borče (2:1), OFK Beograd i Smederevo su odigrali 2:2, dok su utakmice Inđije i Čukaričkog te Borva i Spartaka završile bez golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.