Partizan zakazao finale sa Zvezdom

Kup Srbije

Partizan zakazao finale sa Zvezdom

D. Vejo

Dogodilo se ono što su svi ljubitelji fudbala u Srbiji priželjkivali, u finalu Kupa sastaće se vječiti rivali Partizan i Crvena zvezda.

Tim iz Ljutice Bogdana još juče je otvorio vrata finalu i pored poraza od Čukaričkog na svom terenu (1:2), a danas su to učinili i fudbaleri Partizana koji su pred svojim navijačima savladali Vojvodinu rezultatom 1:0 (1:0).

Domaćin je od prvog sudijskog zvižduka bio taj koji je diktirao tempo. Crno-bijeli nisu dozvolili Lalama da se razmašu po terenu. Tawamba i Đurđević bili su enigma za zadnju liniju Novosađanja.

Golman crveno-bijelih Rockov u nekolliko je navrata spasio svoj tim većeg poraza. A kada se činilo da će se na predah otići pri rezultatu 0:0, ukazao se Uroš Đurđević. Napadač sa sjajnim osjećajem za gol i prostor još jednom je pokazao zbog čega je na radaru mnogih evropskih velikana.

Igrao se 44. minut kada Vulićević sjajno po desnoj strani upošljava Đurđevića, koji prijemom u stilu velikih fudbalskih imena, desnom spoljnom nogom plasira loptu u sam spoj prečke i stative, čime svom timu donosi vodstvo.

Drugo poluvrijeme, ponovo je proteklo u znaku izabranika Marka Nikolića. Pomenutom dvojcu priključili su se mladi Kosović i Janković, ali se rezultat do kraja nije mijenjao.

Finale Kupa Srbije igra se 27. maja, a u istom će se sastati već pomenuti Partizan i Zvezda u 155. vječitom derbiju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi