Partizanu dupla kruna
Beograđani lako protiv prvoligaša

Finale Lav kupa Srbije

Partizanu dupla kruna

Edmir Škorić

Kao što su mnogi i očekivali, beogradski Partizan večeras je sa 3:0 porazio prvoligaša Sevojna u finalu Kupa Srbije, te tako osigurao duplu krunu. Golove za "crno-bele" postigli su Đorđević, Stevanović i Petrović.

Iako su u polufinalu eliminisali beogradsku Crvenu zvedu, prvoligaš Sevojno, ipak, bio je lagan protivnik Partizanu. "Crno-beli" su osigurali titulu u domaćem prvenstvu, a večeras su se okitili i medaljom Lav kupa Srbije, te tako proslavili duplu krunu.

Držao se prvoligaš prvih 60 minuta, a onda je Đorđević pogodio za vodstvo Partizana. Pet minuta prije kraja ponovo je golman Sevojna išao po loptu u mrežu, a po nju ga je poslao Stevanović. I kada je sve bilo okončano, Petrović u 90. minuti postiže pogodak za  3:0 i veliko slavlje Partizanovih navijača.

Treba istaći kako su gosti od 81. minute igrali sa igračem manje, jer je Bulatović zaradio crveni karton. Ovo je Partizanu prvi put u historiji da odbrane duplu krunu.

Partizan - Sevojno 3:0
Strijelci: 1:0 Đorđević (61), 2:0 Stevanović (84), 3:0 Petrović (89).


PARTIZAN
: Božović, Stevanović, Obradović, Đorđević, Gavrančić, Fejsa, Tomić, Moreira, Ljajić, Washington, Diarra.
SEVOJNO: Nikolić, Kamberović, Branković, Bulatović,  Janković, Raković, Virić, Jovičić, Pavićević, Goločevac, Vujović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti