Partizanu nova titula, Supić odličan
Našeg Nemanju Supića opet slavi Ivanjica

Jelen Superliga, 28. kolo

Partizanu nova titula, Supić odličan

Fudbaleri Partizana osigurali su novu titulu prvaka Srbije jer su igrači Vojvodine kiksom protiv Javora (0:0) ostali na nedostižnih 15 bodova tri kola prije kraja prvenstva.

Najveće zasluge za remi tima iz Ivanjice pripadaju Nemanji Supiću, čuvaru mreže našeg A tima koji je branio za čistu "desetku" i sa lakoćom je izlazio na kraj sa napadačima Novosađana.

Bez pobjednika je završen i duel u Banatskom Dvoru. Banat je imao inicijativu u najvećem dijelu susreta, ali njegovi fudbaleri nisu imali rešenja za odbranu Rada. Tako «građevinari» odnose vrijedan bod na «Banjicu», a domaćin ostaje prikovan za dno tabele.

Konačno, Čukarički je u burnoj utakmici bio bolji od kulskog Hajduka. U prvom poluvremenu «brđanima» je poništen gol što je izazvalo veliku nervozu. Gosti početkom drugog dijela ostaju sa igračem manje zbog što Čukarički koristi i stiže do tri boda.

Rezultati
Banat - Rad 0:0, Vojvodina - Javor 0:0, Čukarički - Hajduk 2:0. Nedjelja: Crvena zvezda - Borac, Napredak - Jagodina, Partizan - OFK Beograd.

Poredak
Partizan 65 bodova (meč manje), Vojvodina 50, Crvena zvezda 45 (-), Javor 44, Hajduk 34, Borac 33 (-), Rad 32, Jagodina 31 (-), Napredak 30 (-), Čukarički 30, OFK Beograd 28 (-), Banat 26.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.