Partizanu samo bod za kraj
Moreira je donio vodstvo Partizanu

Jelen Super liga

Partizanu samo bod za kraj

U posljednjem, petnaestom, kolu jesenjeg dijela sezone Jelen Super lige Srbije Partizan je osvojio samo bod na gostovanju kod Mladog Radnika. Partizan je golom Moreire iz 18. minute vodio do 64. minute kada je Lazetić donio bod domaćem timu.

Veliko iznenađenje su priredili i igrači BSK-a koji su na Karaburmi slavili nad OFK Beogradom sa 2:0 golovima Đukića i Savića.

Smederevo je s dva gola Rankovića iz prvog poluvremena slavio sa 2:0 protiv Jagodine, dok je Borac sa 2:1 savladao Čukarički.

Utakmice između Metalca i Rada, te Javora i Hajduka iz Kule završile su nerješeno, obe 1:1. Utakmica između Crvene Zvezde i Spartaka počela je kasnije, dok Napredak i Vojvodina igraju sutra.

Nakon petnaest kola Crvena Zvezda (-1) i Partizan imaju po 37 bodova, Vojvodina i OFK Beograd 24, dok su na začelju Napredak sa 13 i Čukarički sa 8 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.