Pašalić dolazi kod Lulića u Lazio?

Hrvatski fudbaler

Pašalić dolazi kod Lulića u Lazio?

Mario Pašalić, igrač Chelseaja koji je na posudbi u Elcheu, velika je želja čelnika italijanskog Lazija.

Kako piše italijanski Corriere dello Sport, vodstvo kluba već ozbiljno razmišlja o pojačanjima za elitno klupsko takmičenje, a na vrhu liste želja je Mario Pašalić. 

Sportski direktor rimskog kluba navodno je spremio svotu od 15 miliona eura za transfer ovog talentovanog igrača, koji je u Chelsea dospio iz Hajduka za tri miliona eura. 

Igre Pašalića u španskom prvenstvu očito su zadovoljile kritičare i dodatno potvrdile interes Lazija. Ostaje nam da vidimo da li će na transfer pristati portugalski stručnjak na klupi londonskog kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.