Paštar: Bodovi ostaju u Gradišci

Fudbaler Kozare jasan pred derbi sa Krupom

Paštar: Bodovi ostaju u Gradišci

D. Vejo

Na pomolu je derbi Prve lige Republike Srpske. U suretu petog kola play-offa u Gradišci se sastaju Kozara i lider Krupa.

Velimi Stojnić i njegovi puleni s velikom dozom optimizma ulaze u ovaj meč, jer tokom proljetnog dijela šampionata još uvijek nisu pretrpjeli poraz na svom terenu. 

"U goste nam dolazi lider na tabeli. Svakako da oni imaju ulogu favorita ali sigurn im neće biti lako jer mi smo tim koji nije izgubio na svom terenu ovog proljeća. Zbog kartona ćemo biti oslabljeni ne igranjem Makitana, Bunića i Vukajlovića koji su ujedno bili standardni igrači tima. Nadam se kvalitetnom fudbalu u Gradišci, jer naša publika zaslužuje to", ističe za SportSport.ba bek Kozare, Mile Paštar.

Kozara se nalazi na petoj poziciji na tabeli, dok je Krupa prvoplasirani tim. Meč se igra sutra od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi