Pastore: Tražili su me Barca, Real i Chelsea

Pastore: Tražili su me Barca, Real i Chelsea

Edmir Škorić

Argentinski napadač Javier Pastore tvrdi kako su ga u svojim redovima željeli Barcelona, Real Madrid i Chelsea.

Pastore, 21-godišnji nogometaš Palerma, jedan je od najboljih igrača Palerma, ali i najtraženiji na tržištu. Predsjednik Sicilijanaca Maurizio Zamparini procjenjuje ga na 70 miliona funti, a ugovorom za klub vezan je do 2015. godine.

"Mogu potvrditi da su me tražili Barcelona, Real Madrid i Chelsea. No, meni još uvijek nešto nedostaje da bi se mogao pridružiti bilo kojem od tako velikih klubova. Odlično se osjećam u Palermu u kojem kontstatno napredujem. Isto tako, imam fantastični odnos s navijačima", kazao je Pastore, uz dodatak:

"Imam tek 21 godinu i odigrat ću još par sezona u Palermu. Ako u budućnosti i dalje bude interesa velikana za mene, tek tada ću o tome razmišljati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.