Pastore: Želim igrati u Barceloni

Serie A

Pastore: Želim igrati u Barceloni

Od svog dolska iz Huracana u Palermo Javier Pastore pokazuje napredak u igri iz utakmice u utakmicu. Mladi argentinski veznjak već je zapao za oko Interu, ali on sanja o dresu Barcelone.

"U narednih deset godina vidim sebe kako podižem svoju porodicu i nosim dres Barcelone, onaj koji danas nosi Lionel Messi. Nadam se da ću jednog dana nositi dres Barcelone, ali pustiću stvari da idu svojim tokom", kaže vezista Palerma.

"Napredujem iz dana u dan i nadam se da će me jednog dana ljudi poredititi s Riquelmeom ili Kakom. Želim se zahvaliti predsjedniku Palerma, kao i treneru Deliju Rossiju na povjerenju koje imaju u mene. U početku me je bilo strah kako ću se navići na talijanski stil igre, ali je sve kako treba. Ipak, moram priznati da je u početku bilo dosta tenzija prema meni kada bi napravio neku grešku", kaže jedan od najboljih mladih igrača svijeta u ovom trenutku Javier Pastore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije