Pastore: Želim ostati u Italiji

Pastore: Želim ostati u Italiji

Javier Pastore, veznjak Palerma, sigurno je jedan do najtraženijih igrača u ovom prelaznom roku, a Argentinac ističe u slučaju ako napusti sicilijanski klub volio bi ostati u Italiji.

Pastore je povezivan sa mnogim evropskim velikanima, ali njegova želja je ostanak u Italiji, gdje se ,kako on kaže, osjeća veoma ugodno. Ova izjava je sigurno razočarala Chelsea, Manchester United, Real Madrid...

"Ukoliko budem odlazio iz Palerma, volio bih ostati u Italiji. Ovdje sam igrao posljednje dvije godine i osjećam se veoma ugodno", rekao je Pastore, dodavši:

"Ako odem iz Palerma, preći ću u neki jači klub. Palermov predsjednik, Zamparini, razgovara sa mojim agentom. Ja sam miran".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.