Patizanov Brazilac na meti evropskih klubova

Leonardo ostavio dobar utisak

Patizanov Brazilac na meti evropskih klubova

D. Vejo

Partizanov krilni napadač Brazilac Leonardo Da Silva Souza našao se na meti dva evropska kluba nakon sjajne partije u 154. vječitom derbiju.

Junak crno-bijelih postigao je dva gola ljutom rivalu, od čega je prvi iz maestralno izvedenog slobodnog udarca.

Sve to nije prošlo nezapaženo kod skauta evropskih klubova, koji su pod budnim okom pratili dešavanja na terenu Rajko Mitić.

Naime, stručnjaci iz Burse i Groningena pokazali su interesovanje za 25-godišnjeg Brazilca te su krenuli u ozbiljne pregovore sa rukovodstvom tima iz Humske.

S obzirom na to da je klauzula na otkup 2,5 miliona eura, nije nerealno da ga neko od navedenih klubova odvede u svoje redove.

Iz Partizana su poručili kako jednog od najboljih igrača žele da zadrže do avgusta mjeseca, jer im je potreban za Evropu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti