Pauza za Bekića i Simeunovića

Dvojac povrijeđen

Pauza za Bekića i Simeunovića

M. Šljivak

Fudbaleri Sarajeva Almir Bekić i Deni Simeunović lakše su povrijeđeni, te će propustiti prijateljski meč protiv TOŠK-a u Tešnju.

Ovaj dvojac nije otputovao u Tešanj, a obojica imaju lakše povrede zadnje lože.

"Bekić i Simeunović zadobili su povredu zadnje lože u vidu istegnuća i ostali su u Sarajevu na terapijama, kako bi se u narednim danima priključili punom trežanom procesu", kazao je Mirza Marevac, fizioterapeut FK Sarajevo

U narednim danima Bekić i Simeunović će se vratiti treninzima, a i Edin Rustemović ima lakšu povredu koljena.

"Rustemović osjeća bolove u predjelu koljena. Trenira lakšim intenzitetom i u narednim danima ćemo vidjeti kako će se njegovo stanje razvijati. Prve dijagnoze su pozitivne", dodao je Marevac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo će 26. marta odigrati prijateljski meč sa TOŠK-om.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi