Pavel Nedved definitivno rekao zbogom

Odlazak fudbalske legende

Pavel Nedved definitivno rekao zbogom

Adnan Beganović

Legendarni češki fudbaler i član Juventusa, Pavel Nedved, objavio je danas da definitivno napušta fudbal na kraju ove sezone. 

Odluka Pavela Nedveda o napuštanju fudbalu sigurno će razočarati sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, ali sa 37 godina na leđima "plavi anđeo" odlučio je okrenuti životnu ploču i posvetiti se porodici.

"Odlazim na kraju ove sezone, to je moja definitivna odluka" - kazao je Nedved za službene internet stranice UEFA-e.

Pavel Nedved je nadodao još da je ovu odluku donio zajedno sa svojom ženom i prijateljima, te da zna da će mnogi reći da je još uvijek sposoban igrati, ali on smatra da je ova odluka najbolje rješenje.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti