Pavić: Dovest ćemo još dva ili tri igrača

D. Kurbegović

Šef stručnog štaba NK Čelik Boris Pavić želi da do kraja mjeseca igračka križaljka zeničkog tima bude jasna.

 

Čelik će dobar dio kostura ekipe zadržati, a Pavić želi dovesti još tri igrača.

"Moramo početi raditi od početka ozbiljno, prvenstvo će vrlo brzo doći i želimo do kraja mjeseca imati jasnu situaciju kada je u pitanju igrački kadar. Kao što je predsjednik i rekao bitno je da zadržimo igrački kadar, a na najboljem smo putu da nam nosioci igre iz prošle sezone nose dres i u narednoj sezoni. Osim toga imamo u planu i angažovanje 2-3 igrača, te tako kompletirati ekipu i spremni dočekati novu sezonu. Uvjeren sam da će ovi momci u narednoj sezoni pokazati također kvalitet, te da ćemo vratiti navijače na stadion, mi smo sa njima sigurno mnogo jači. Ne želim da se bavim pitanjima koja nisu u domenu moga posla, to mislim na Skupštinu i rukovodstvo kluba, ja želim da mi svi zajedničkim snagama izvedemo Čelik na pravi put, te da Zenica bude ponosna na igrače Čelika, kao što je to nekad bila", kazao je Pavić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.