FK Željezničar počeo pripreme

Pavić: Svi smo željni igre i dokazivanja

E. Čaušević

FK Željezničar danas je počeo pripreme za nastavak prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Novi trener tima s Grbavice, Amar Osim, održao je prozivku, a nakon toga igrači Plavih su odradili prvi trening u 2019. godini. Nakon treninga novinarima se obratio lijevi bek sarajevskog tima Antonio Pavić koji je priznao da je željan igre i dokazivanja.

"Dosta je bila duga pauza. Svi smo željni igre i dokazivanja. Po prvom treningu se vidi šta novi šef želi od nas. Odmah smo krenuli od prvog dana trenirati. Nije nas spriječio ni snijeg i odradili smo jako dobar trening. U prvom dijelu smo ušli u negativnu seriju, iako smo se trudili, nismo željeli ući. Nadam se da ćemo se uspjeti konsolidirati što prije i najmanje da ćemo izboriti odlazak u Evropu", rekao je Pavić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti