Pavljučenko zbog EP-a traži novi klub

Ne igra redovno u Tottenhamu

Pavljučenko zbog EP-a traži novi klub

Edmir Škorić

Ruski napadač engleskog Tottenhama Roman Pavljučenko spreman je napraviti određene promjene kako bi više igrao.

Pavljučenko je u ovoj sezoni samo dvaput nastupao za Spurse u Premier ligi, a Harry Redknapp mu obično daje priliku kroz "male" utakmice, pa i one Evropske lige. Jednu takvu, onu protiv Rubina, odlučio je sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca.

No, kako se bliži Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini, a na kojem će učestvovati i Rusija, Pavljučenko već uveliko razmišlja o odlasku sa White Hart Lanea.

"Želim nešto promijeniti. Moja nova situacija nije jednostavna u ovom trenutku. Evropsko prvenstvo se bliži, moram donijeti odluku", prenosi sovsport.ru portal izjavu bivšeg napadača moskovskog Spartaka.

I sam menadžer Spursa Harry Redknapp odlučio je saslušati ponude koje u januaru stignu na adresu kluba, a tiču se ruskog reprezentativca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti