Pavlović: Već se vidi pomak, a bit ćemo još bolji

Golman Sarajeva za SportSport.ba

Pavlović: Već se vidi pomak, a bit ćemo još bolji

Golman Sarajeva Bojan Pavlović jedan je od najzaslužnijih što je aktuelni šampion Bosne i Hercegovine ostvario pobjedu protiv Borca u Banjoj Luci.

Bordo tim je slavio sa 1:0 pogotkom Tomislava Barbarića, ali je lako moglo biti drugačije da Pavlović na Gradskom stadionu nije imao svoju noć.

"Znali smo da nas u Banjoj Luci očekuje jedna teška utakmica. Dobro smo ušli u susret, šef nas je dobro pripremio i znali smo šta da očekujemo. Na vrijeme smo postigli gol nakon kojeg smo svjesno prepustili Borcu da igra i čekali smo svoje šanse. Imali smo priliku da ranije rješimo utakmicu, ali je na kraju sve dobro ispalo i ostvarili smo ono zbog čega smo otišli u Banja Luku", rekao je Pavlović, koji je dodao da je zadovoljan svojom formom, ali i formom cijele ekipe:

"Cijela ekipa je odigrala jednu dobru i zrelu utakmicu. To je rezultat rada čitave ekipe. Ušli smo u pravo vrijeme u formu i na nama je da nastavimo tako i u narednim utakmicama".

Sarajevo se nakon 23 kola Premijer lige BiH nalazi na trećem mjestu sa 45 bodova, što je pet bodova manje od Slobode i Zrinjskog, a dva više od Širokog Brijega i Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U posljednje dvije utakmice se vidi pomak u igri i pristupu. Naravno, smatram da ćemo se dizati i igrati sve bolje kako vrijeme bude odmicalo. Vjerujem da možemo ostvariti naše ciljeve", zaključio je golman bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije