Pavlyuchenko produžuje ugovor?

Pavlyuchenko produžuje ugovor?

Prema riječima menadžera Romana Pavlyuchenka, Olega Artemova njegov klijent je trenutno u pregovorima oko produživanja ugovora sa Tottenhamom.

Pavlyuchenko je bio veoma blizu odlaska sa White Hart Lanea, jer se nije mogao naviknuti na engleski stil fudbala i života općenito, međutim u posljednje vrijeme pruža dobre partije i trenutno je u pregovorima oko produženja ugovora.

"Redknapp neće prodavati Pavlyuchenka, a isto se može reći za predsjednika Daneila Levyja", rekao je Oleg Artemov za ruski list Sovetskiy Sport, te dodao:

"Prije tri mjeseca Levy je predložio Romanu da popiše novi ugovor sa poboljšanim uslovima i trenutno smo sada u pregovorima i razgovaramo o detaljima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.