Pavlyuchenko uskoro na El Madrigalu?

Rus napušta "spurse"

Pavlyuchenko uskoro na El Madrigalu?

Edmir Škorić

Nakon što se prošle sedmice Turčin Nihat Kahveci vratio u Bešiktaš, čelnici Villarreala u potrazi su za novim napadačem. Britanski Daily Mail piše kako su sa El Madrigala blizu dovođenja Tottenhamovog Rusa Romana Pavlyuchenka.

Kako piše Daily Mail, "žuta podmornica" je zamjena pronašla u Rusu Romanu Pavlyuchenku koji nastupa u londonskom Tottenhamu. Naime, čelnici Villarreala bi Tottenhamovog napadača posudili na određeni period, ili ga isplatili u nekoliko godina.

Isti list tvrdi da su se na White Hart Laneu sastali čelnici jednog i drugog kluba, pa je transfer na vidiku. Navodno, "spursi" žele 13,8 miliona funti za svog napadača, upravo po toj cijeni su ga doveli iz moskovskog Spartaka.

Sa druge strane, s El Madrigala spremni su izdvojiti 8,5 miliona, pa se čini kako bi se po cijeni od 10 miliona Pavlyuchenko mogao pridružiti španskom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti