Pavlyuchenko zamjena za Benta?

Crne mačke ostale bez najboljeg igrača

Pavlyuchenko zamjena za Benta?

Darren Bent je za rekordnih 24 miliona funti prešao iz Sunderlanda u Aston Villu, a sada se na Stadionu svjetlosti traži njegova zamjena. Prvi izbor je napadač Tottenhama, Roman Pavlyuchenko.

Bent je napustio Crne mačke u utorak ostavivši veliku rupu u napadu tima Steve Brucea. 50-godišnji stučnjak smatra da je Rus odlična zamjena za napdača koji je preselio na Villa Park.

Smatra se da bi Harry Redknapp bio spreman pustiti 29-godišnjeg Rusa, s obzirom da je on tek treći izbor na White Hart Laneu poslije Jermaina Defoea i Petera Croucha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.